Στη θέση Καλαμαύκα, στον κεντρικό δρόμο μεταξύ Παροικίας και Αεροδρομίου, ξεκίνησε να λειτουργεί τον Αύγουστο του 2007, η "ΑΥΛΗ", ένα νέο, πρότυπο Garden Center.
Με αφετηρία το νησί της Πάρου αναπτύσσει υπηρεσίες μελέτης, κατασκευής, διαχείρισης και συντήρησης έργων περιβάλλοντος χώρου.
Στις διαμορφωμένες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των 14.000 τ.μ. μπορούν όλοι να αναζητήσουν και να βρουν τα πάντα που αφορούν στον κήπο μέσα από ένα πλήθος επιλεγμένων και ποιοτικών προϊόντων όπως μεγάλη ποικιλία θάμνων και δένδρων, γλάστρες, χώματα, βότσαλα κ.λ.π.
Με σεβασμό στο γενικότερο Τοπίο και στις ιδιαιτερότητες της Πάρου και με γνώμονα την ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές, επιλέξαμε όλα τα είδη και τα προϊόντα που προσφέρονται.
Αρχιτέκτονες Τοπίου προτείνουν λύσεις ειδικά για εσάς, συνεργεία διαμορφώνουν με μεράκι τον κήπο σας και έμπειροι κηπουροί τον φροντίζουν καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Επισκεφθείτε τον χώρο μας για να αξιοποιήσετε τη μεγάλη μας εμπειρία στην διαμόρφωση εξωτερικών χώρων και να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία ιθαγενών και ενδημικών φυτών καθώς και όλων των προϊόντων για τον κήπο.

Σχεδίαση                   
                Κατασκευή
                                   Συντήρηση
                                                      Είδη  Κήπου
Αρχική
Εγκαταστάσεις
Υπηρεσίες
Έκθεση
Επικοινωνία
Εταιρία
2007-2009 ΑΥΛΗ ΕΠΕ. All rights reserved.